Däckbyte i Stockholm – Vasastan Auto Service

Däckbyte i Stockholm – Vasastan Auto Service

Förbered dig inför vinterns överraskningar!

När vintern närmar sig med dess snö och isiga vägar, är det dags att se till att dina däck är i toppskick. Kom till Vasastan Auto Service i Stockholm, där vi effektivt byter dina däck medan du sparar tid för andra ärenden. Våra professionella tekniker kontrollerar mönsterdjup, lufttryck och ser till att bultarna är korrekt åtdragna. Som bonus slipper du besväret med tunga lyft och smutsiga händer.

Vinterdäcksregler du behöver känna till

Mellan den 1 december och 31 mars är det krav på att ha vinterdäck om det råder vinterväglag, vilket inkluderar is, snö, snömodd eller frost på någon del av vägbanan. Vinterdäck innefattar både dubbade däck och odubbade friktionsdäck. Kom ihåg att alla däck på fordonet måste vara av samma typ för att säkerställa optimala köregenskaper och säkerhet.

Välj rätt däck för säsongen

Vid Vasastan Auto Service kan du enkelt byta mellan sommar- och vinterdäck. Dubbdäck får användas från den 1 oktober till den 15 april. Det är även tillåtet att använda dubbdäck utanför denna period om det förväntas eller råder vinterväglag. Odubbade friktionsdäck är ett alternativ som kan användas året om.

Behöver dina däck bytas ut?

Om du är osäker på dina däcks skick, kan vårt team hjälpa till med en noggrann kontroll. Om dina däck visar sig vara för slitna, erbjuder vi ett brett urval av högkvalitativa däck som passar ditt fordon och dina behov. Kontakta oss för rådgivning eller för att boka en tid för däckbyte.

Drop-in däckbyte i Vasastan, Stockholm

Har du inte möjlighet att boka tid? Vi välkomnar drop-in besök för däckbyte i våra verkstäder. Våra tjänster är inte bara tillgängliga för de i Vasastan utan även för kunder från närliggande områden. Kom in när det passar dig, eller boka tid i förväg för att garantera snabb service.

Kontakta oss idag för att förbereda ditt fordon för vinterns utmaningar: Adress: Frejgatan 57, 113 49 Stockholm
Telefon: 08-33 22 16
E-post: info@vasastanautoservice.se
Öppettider: Mån-Fre: 08:00 – 17:30, Lör: 10:00 – 14:00, Sön: Stängt

Vi ser fram emot att hjälpa dig hos Vasastan Auto Service – din pålitliga partner för däckbyte i Stockholm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like these

X